Frilansare

När jag inte fotograferar bilar så arbetar jag även som frilansande fotograf, alltid med samma känsla och passion för de objekt som jag fotograferar. Jag har valt detta yrke för att jag mår bra med att kunna skapa och fånga perfekta ögonblick bakom kameran. Dessutom blir jag triggad av att jag är väldigt duktig på det jag gör vilket gör att människor blir glada samtidigt som de får bilder som de kan bära med sig genom hela livet.

Förutom bilsport så gör jag många olika typer av frilansuppdrag, som exempel så har jag haft kunder som velat att jag ska fotografera deras hus. Det kan vara inför en försäljning men även för att skapa minnen och se hur både familj och hemmet eller sommarhuset förändras från år till år. I min familj tar vi årliga bilder på både familjen och vårt Attefallshus. Det är härligt att se tillbaka på, speciellt under de kalla vintermånaderna när man längtar tillbaka till sommaren.

Jag brukar även fotografera hos frisörerna och ta både före och efter bilder inför reklamkampanjer och modevisningar, på så sätt får jag chansen att genom mitt jobb föreviga det som även andra gör. Mina bilder är alltid professionella och de går att använda inom alla typer av sammanhang. Om ni anlitar mig som fotograr så diskuterar vi tillsammans för att få fram det som ni är ute efter

shutterstock_152624879

En av de bästa sakerna med mitt jobb som fotograf är att följa familjer och därefter fotografera deras naturliga ögonblick, jag skapar naturliga situationer där ni kan umgås som en familj vilket kommer leder till fantastiska bilder där man ser er kärlek till varandra. Känslan är ofta bland det viktigaste som finns i olika bilder och det är den som så många fotografer missar. Om inte känslan bakom en fotografering är rätt så kommer inte känslan i bilderna att bli det heller.

Jag har genom min erfarenhet lärt mig att skapa rätt känslor och även fånga de olika känslorna och det är genom detta som jag kan leverera fantastiskt vackra bilder till er som familj eller till dig som företag, du bestämmer vad vi ska göra.

Vi hörs!