En duktig fotograf för att få fram bilarnas egenskaper

En bil som är i sin fulla prakt och tar sig fram genom de olika banorna inom de olika motorsporterna så snabbt som möjligt med skarpa svängarna kan inte fångas av en vanlig kamera och komma fram i sin fulla prakt. Den kommer aldrig att återspeglas rättvist med alla fantastiska detaljer som bilen har. Ibland upplever jag att de sanna detaljerna med bilen aldrig ens kan återspeglas med hjälp av ögat. Det är ett njutbart ögonblick som inte är menat att vara men som jag kan fånga med min kamera.

fl_race-bil-780x521

Därför är bilar bland det bästa som finns med mitt jobb och jag tar fram de olika egenskaperna som bilen har med hjälp av min kamera, det jag skapar med kameran är otroligt men samtidigt så är det bilen som står för de sanna effekterna. Jag förevigar endast det som redan finns där med rätt känsla och rätt verktyg. Dessutom kommer min sanna entusiasm för sporten fram i bilderna och därför känner man glädje när man ser på dem. Jag ser till att göra det som krävs för att få fram den känslan som jag upplever på plats genom bilderna.