Bröllopsfotografering – igen

Hej! Förbereder mig nu inför nästa helgs bröllopsfotografering. Gjorde en bröllopsfotografering förra året och det blev riktigt lyckat. När en bekant nu frågade kan man ju givetvis inte säga nej, det är ju en härligt upplevelse.

Kommer nog bli en och annan porträttbild också. Ska bli häftigt att se hur man kan använda vinterns vackra färger för sådana här sammanhang. Ceremonin ska vara inomhus men man kan säkert fota ute också. Det ligger nämligen inte i stadsmiljö så kan tänka mig att det finns en snötäckt natur att ha i bakgrunden.

Som bröllopsfotograf gäller det att vara beredd på allt möjligt: skratt, prat, blickar, kyssen, riskastning, kramar… Jag är redo! Kan ju tipsa alla som tänkt fota under ett bröllop att man inte bör använda blixt då den kan vara otroligt störande!