Häftigt med bilar i action

Det finns få saker som jag föredrar att arbeta med så mycket som just bilar, de är nämligen utmanande i sig och att fånga dem på bild kan kännas klurigt om man inte har bra grejer för att göra det. Jag har riktat in mig på detta och blivit fantastiskt duktig på att fånga bilarna när de är i sitt esse. Det finns ingenting snyggare än en riktigt bra bild som är tagen på en bil som rör sig framåt i 250 kilometer i timmen.

drifting-motorsport_00443524

Samtidigt så tycker jag att det är spännande, att se på de olika race som finns, man känner hur adrenalinet pumpar i kroppen och man blir engagerad, engagerad att fånga det som annars bara varar i ett ögonblick. Att vara med när det väl gäller, det är precis det som är bilsport för mig och jag har chansen att fånga bilderna i fart och föreviga dem. Jag brukar följa ett dragracing team, med Evelina i spetsen, som är sponsrade av Bäckman Blästermaskiner (vilket för övrigt är väldigt roligt då jag tidigare arbetat med blästring).

Passionen som finns i det teamet är helt mäktigt – när de är i sitt esse! Med ett brinnande intresse för just motorsport och alla bilar så är det inte konstigt att jag känner mig lycklig varje gång jag får vara en del av just detta.

Det är saker som dessa som får mig att trivas så himla bra med mitt jobb!