Att fånga händelser på bild

De flesta har någon gång stått med en kamera i handen och missat att pricka av en bild när någonting magiskt skedde, därefter så har man förbannat sig själv när man inte var redo. Som fotograf är jag alltid redo med kameran i handen och jag är redo att föreviga allt det som fantastiska som sker i världen, det är det som är det bästa med mitt yrke. Att jag får vara alert, närvarande och vara med om alla typer av fantastiska händelser i livet.

Det blir helt enkelt inte bättre än så för mig och jag känner mig återigen väldigt lyckligt lottad varje gång jag står där med en kamera i handen och har lyckats att fånga det mest fantastiska som sker mitt framför ögonen på mig, att veta att jag kommer att lämna ett avtryck i världen som kommer att betyda något för någon en dag.